De beste strandconcerten van 2024! - (2024)

Heeft u zin in één van de beste strandconcerten van 2024!? Met de zon op uw bol genieten van heerlijke muziek, koude drankjes en lekker eten? Op het strand van Scheveningen vind deze zomer een geweldig muziekspektakel plaats: het Live on the Beach concert, KANE, Het Grootste Zomerfeest van Nederland en Tino, Mart en André Celebrating the Summer! Maak er samen met uw vrienden een feestje van en sluit de dag perfect af met een overnachting in Inntel Hotels Den Haag Marina Beach op 500 meter afstand van het feestterrein. Een memorabele dag die u niet wil missen!

Strandconcert Live on the Beach: Acda en de Munnik!


Het succesvolle muziek duo Acda en de Munnik is weer bij elkaar na ruim acht jaar afwezigheid. In 2023 stonden zij maar liefst zes keer in een uitverkochte Ziggo Dome. Er volgde een gloednieuw album ‘AEDM’ uitgebracht met succesvolle nieuwe singles ‘Morgen Wordt Fantastisch’ en ‘Tussendoor’.

Tijdens hun strandconcert zullen daarnaast ook talloze prachtige klassiekers worden gespeeld zoals ‘Het Regent Zonnestralen’, ‘Als Het Vuur Gedoofd Is’, ‘Lopen Tot De Zon Komt’, ‘Mooi liedje’, ‘Niet Of Nooit Geweest’, ‘De Kapitein Deel II’ en ‘Ren Lenny Ren’.

Naast Acda en de Munnik zal eerder deze avond Van Dik Hout en De Kast op het Scheveningse podium staan. Van Dik Hout viert in dit jaar het 30 jarig bestaan van ‘Stil in mij’. Misschien wel de grootste Nederlandstalige hit ooit geschreven. De Kast verkreeg grote populariteit door krakers als: In Nije Dei, Hart van mijn Gevoel, Eltse Grins Foarby, Woorden Zonder Woorden, In de Wolken en Raak.

ACDA EN DE MUNNIK

KANE – Live

KANE geeft op vrijdag 30 augustus een groots strandconcert op het strand van Scheveningen. Deze zomer is het dan ook exact 25 jaar geleden dat de band voor het eerst op het Scheveningse strand speelde.

Scheveningen heeft altijd een belangrijke plek ingenomen in de harten van zanger Dinand Woesthoff en gitarist Dennis van Leeuwen. Ze woonden er jarenlang en startten daar hun ongeëvenaarde KANE avontuur. Met de liefde voor muziek, de zee en het strand organiseerden zij er in 1999 hun eerste eigen festival voor de deur van strandtent Mecca, waar Dinand Woesthoff destijds eigenaar van was. Deze zomer keert de band terug naar de plek waar het KANE-vuur is gaan branden, om fans een onvergetelijke avond op het strand te bezorgen.

Op dit bijzondere strandconcert zullen wij bekende hits spelen, zoals Rain Down On Me, So Glad You Made It, Fearless, Something To Say, Shot of a Gun en No Surrender.
Naast KANE staan deze avond ook als voorprogramma de Haagse bands The Indien en Prins S en de Geit op het podium. The Indien is genomineerd voor een 3FM award en wordt getipt als dé band die op punt van doorbreken staat. Prins S en de Geit is een bewezen podiumsensatie. Vorig jaar speelden ze tijdens het Beatstad Festival naar uitzinnige tevredenheid van het aanwezige publiek.

Dit wordt echt een Haags feestje!

KANE – LIVE ON THE BEACH

Het Grootste Zomerfeest van Nederland

Zin om de zomer te vieren met een groot aantal Nederlandse artiesten? Kom zaterdag 31 augustus naar Het Grootste Zomerfeest van Nederland. De artiesten voorhét Zomerfeest van 2024 zijno.a. Kraantje Pappie, FlemmingenZoë Tauran.
Suzan en Freek
zijn er ook dit jaar weer bij. Met pakkende popnummers scoorden het duo al hit na hit. Zing mee met met nummers zoals ‘Weg Van Jou’, ‘Blauwe Dag’, ‘Kwijt’ en ‘Honderd Keer’.

In de avond beklimt Anouk het podium. De Haagse zangeres brak in 1997 door met haar hitsingle ‘Nobody’s Wife’. Sindsdien heeft ze talloze hits en nummer 1-albums achter haar naam, waaronder ‘Sacrifice’, ‘R U Kiddin’ Me’, ‘The Dark’, ‘Michel’ en ‘Girl’.

Kris Kross Amsterdamsluit deze zomerdag met een spectaculaire show af. De presentatoren van de dag zijndj’s Menno Barreveld en Joost Swinkels.

HET GROOTSTE ZOMERFEEST

Tino, Mart en André Celebrating the Summer

Zondag 1 september geven Tino Martin, André Hazes en Mart Hoogkamer onder de noemer “Tino, Mart en André Celebrating the Summer” een groots strandconcert.

Deze drie artiesten, die ieder met hun grote schare fans op eigen naam al stadions uitverkopen, slaan de handen ineen om de ‘zomer groots te vieren’. Niet eerder hebben zij gezamenlijk een concert gegeven. De avond wordt geopend door Mart Hoogkamer, waarna André Hazes het stokje overneemt. Tino Martin sluit deze zomeravond groots af.

Het wordt deze zomeravond voor het publiek niet alleen meezingen met alle hits maar er zijn ook foodtrucks, een wijnbar en een co*cktailbar waar ze de meest heerlijke koude co*cktails schenken. En dat allemaal in een zomers decor op het Scheveningse strand.

Combineer uw bezoek aan dit geweldige zomerfeest met een verblijf bij Inntel Hotels Den Haag Marina Beach. Met het hotel op 500 meter afstand van het feestterrein, ervaart u de ultieme festivaldag. Zing en dans mee met de voeten in het zand en geniet tot aan de zwoele avond van optredens van Nederlandse topartiesten! Na afloop komt u binnen enkele minuten tot rust in uw kamer met uitzicht op de zee, strand of skyline van Den Haag.

TINO, MART & ANDRÉ

Inntel Hotels Den Haag Marina Beach

Ontdek de perfecte mix van ontspanning en plezier met een hotelarrangement bij Inntel Hotels! Met het hotel op slechts 500 meter van het feestterrein, kan het niet gemakkelijker. Geniet van de artiesten en de muziek om vervolgens tot rust te komen in uw eigen hotelkamer. De volgende ochtend start uw dag met een heerlijk ontbijtbuffet met bubbels. Om daarna te genieten van ontspanning in de spa of het buitenterras met zwembad. Maak uw verblijf onvergetelijk bij Inntel Hotels Den Haag Marina Beach.

Vanuit de luxe kamers van de 13 verdiepingen tellende hotel, heb je een adembenemend uitzicht op de Noordzee, Noorderstrand en de skyline van Den Haag. Dankzij de unieke locatie aan het strand zijn de verschillende strandactiviteiten en het centrum van Scheveningen binnen loopafstand.
Door de golven van de zee en de meeuwen die langs vliegen, ontwaak je na een dag feesten de volgende ochtend langzaam uit je slaap. Start de dag met een uitgebreid ontbijt in Brasserie Willem I en geniet van de faciliteiten in wellness centre Spa Flow.

De beste strandconcerten van 2024! - (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Otha Schamberger

Last Updated:

Views: 6256

Rating: 4.4 / 5 (55 voted)

Reviews: 86% of readers found this page helpful

Author information

Name: Otha Schamberger

Birthday: 1999-08-15

Address: Suite 490 606 Hammes Ferry, Carterhaven, IL 62290

Phone: +8557035444877

Job: Forward IT Agent

Hobby: Fishing, Flying, Jewelry making, Digital arts, Sand art, Parkour, tabletop games

Introduction: My name is Otha Schamberger, I am a vast, good, healthy, cheerful, energetic, gorgeous, magnificent person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.